Nyhet

Tre namn klara till Trophy MMA

Trophy MMA knackar snart på dörren igen – 26 mars närmare bestämt. Igår utannonserade arrangörerna tre matchklara namn inför galan där en fighter redan är fått motstånd.

Trophy MMA var 2015 års sista, svenska MMA-gala och den 26:e mars är det dags igen. Under gårdagen gick arrangörerna ut med tre fighters till matchkortet där vi hittar Mattias Rosenlind, Emil Hartsner och Linn Wennergren.

Mattias Rosenlind (4-1) gick senast match på galan i december då han mötte Edvin Eldholm i tävlingens mainevent. Ett möte han vann via raer-naked choke. Rosenlind har i dagsläget fyra raka segrar, en utav dem mot ingen mindre än den UFC-aktuelle David Teymur. Mattias Tropy-motstånd är i dagsläget TBA.

26-årige Emil Hartsner (7-2) vann senast i november 2015 mot David Häggström under Battle of Botnia 5. Innan dess gick även han match under Trophy MMA 6 där han mötte Shamal Tashkilot som han, precis som mot Häggström, besegrade via rear-naked choke. Hartsners motstånd är, precis som Rosenlinds, fortfarande TBA.

Linn ”La Machine” Wennergren har ett negativt matchfacit på 2-3 med två tunga domslutsförluster under 2015. Innan dess har hon tävlat på bland annat Superior Challenge, Cage Challenge och finska LFN 8. Nu ställs Wennergren mot Camilla Hinze (1-1) från Danmark i ett försök att kvittera ut sina siffrorna mot en mer positiv matchtrend.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer