Nyhet

Två matcher klara för UFC 197

Under nattens UFC Fight Night 82  offentliggjordes datumet för UFC 197, samt att huvudmatch och co-main event också utannonserades.

UFC 197 kommer att äga rum den 23 april i välkända MGM Grand (Las Vegas). Huvudmatchen kommer att gå i lätt tungvikt där Jon Jones och Daniel Cormier drabbar samman för andra gången. Detta blir Jones första match sedan uppehållet, och en chans för honom att återta bältet som han aldrig förlorade.

I co-main event är en flugviktstitelmatch bokad där Demetrious Johnson ännu en gång står inför ett titelförsvar. Johnson, som kommer från nio raka vinster, ställs mot obesegrade OS-brottaren Henry Cejudo. Cejudo har endast gått fyra matcher inom UFC, men har tydligen bevisat tillräckligt för att göra sig värd en titelchans.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer