Nyhet

Nattens bonusar från UFC on Fox 17

Sista UFC-galan för 2015 är historia. Som vanligt ska några extra lappar delas ut till de fighters som förhöjde kvällens mervärde. Men, vilka blev det?

Snipp, snapp, slut, så vann fyra fighters 50k var tillslut. Fight of the Night delades ut till Nate Diaz och Michael Johnson som gick en underhållande trerondare där Nate besegrade Johnson via ett enhälligt domslut. Här är vad Diaz hade att säga under presskonferensen tidigare i natt, svensk tid.

Performance Bonuses delade ut till både Vicente Luque och Rafael dos Anjos. Luque levererade ett inte alltför sedvanligt anaconda-choke när han besegrade Hayder Hassan 2:13 in i den första ronden. Dos Anjos var även han ormlikt snabb att släcka Mr Cerrone #Andnew-drömmar, då han enbart behövde en minut och sex sekunder för vinna via TKO. Intervju och TKO-reprisen från segerögonblicket, samt en direkt uppmaning till Conor McGregor, hittar ni här.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer