Nyhet

Huvudmatchen klar inför IRFA 9

MMA-organisationen IRFA tågar vidare och datumet för den nionde upplagan är satt till 26:e september. I måndags gick även arrangörerna ut med information om huvudmatchen – som redan är spikad.

Solnahallen är i vanlig ordning skådeplats när IRFA huserar ännu en MMA-gala där nya fighters återigen får chansen att att avancera vidare i sina idrottsliga karriärer. Redan i början av veckan gick man ut med vilka welterviktare som kommer att drabbas samman i septemberkvällens huvudmatch. Nämligen svensken Zebaztian Kadestam (7-1) och norrmannen Håkon Foss (3-2).

Kadestam har sedan en tid bott i Fillippinerna där han tränat för Legacy Gym Boracay och därav har även hans tävlande varit förlagt i olika delar av sydostasien. Foss från grannlandet Norge kommer senaste från ett möte med en annan svensk, Per Franklin, som han besegrade via Triangle Choke under Cage Warriors Fighting Championship 66.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer