Nyhet

MMA-Landslaget: What happens in Vegas… Del två

VM i amatör-MMA är i full gång. Team trainer för landslaget, Anders ”Taxi” Ohlsson, är på plats och delar med sig av dagens intryck till Fighter Magazine. Här kommer rapport nr 2…

21.12 här i Vegas och en lång dag till ända.

Veckan började inte helt som önskat.

Johan vann på WO då hans motståndare fått visumproblem.

Renato startade väldigt bra och fick en tidig nedtagning. Uppe igen och när båda sparkar samtidigt får Renato en skrevspark som domarna tyvärr missar och motståndaren utnyttjar tillfället och säkrar en rear naked choke.

Rostem startar väldigt starkt och kontrollerar finländaren från distans och mot buren. I slagväxlingen efter att domaren brutit upp går Rostem in i en hård huvudspark, motståndaren följer upp vilket resulterar i TKO-förlust.

Bra insatser i buren men tyvärr oturliga slut på matcherna. Revansch imorgon!

Tillbaka på hotellet hanns det med både lite avkoppling och träning. Personligen körde jag 3 x 3 min mitsar med Lisa, Irman och Serdar, intensiva ronder med både stående och ground & pound. Vet inte om de eller jag var tröttast efteråt.

Vi kör en gemensam samling varje kväll då vi går igenom dagen som gått och planerar upp dagen som komma skall. Informationen om vem som går matcher kommer ganska sent men precis innan samlingen fick vi reda på att Johan, Joel och Adam har matcher imorgon. Kommer bli grymt!

Kvällen avslutades med gemensam mexikansk middag på en av hotellets restauranger innan vi drog oss tillbaka till rummen för vila och sömn inför ännu en lång dag imorgon.

Go Team Sweden!

AV ANDERS ”TAXI” OHLSSON

image3 image4image1

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer