Nyhet

Svenskt stormöte på Supremacy League V i Visby

Nästa färdiga match på kickboxningsgalan under Kampsportsveckan blir en riktigt monsterdrabbning i weltervikt. Vi får se svenska mästaren Abdou Karim Chorr från Stockholm mot knockoutkungen Sameer Siraj från Göteborg.

Chorr (29-6-0) anländer till Visby som svensk mästare i muaythai 2013, svensk mästare i K1 2014 och tog nu senast WKN:s Skandinaviska proffsbälte i K1 2015. På sina 35 matcher så har han inte mindre än 11 KO (32%). Siraj kommer till matchen med ett fantastiskt record på 46 vinster på 49 matcher. Mer imponerande är att han på sina 46 vinster har avslutat 30 av dessa på KO (61%), varav många av dessa med spektakulära tekniker.

Att se dessa två KO-mästare mötas där den ena har en skolboksmässigt solid stil och den andra är fullständigt oförutsägbar blir en svårtippad men suverän upplevelse i ett somrigt och vackert Visby.

fightcard - Chorr vs Siraj

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer