Nyhet

Svenska mästaren möter iranska mästaren på Supremacy League V

Svenske landslagsmannen i muaythai, Viet ”LittleDragon” Hoang, möter på Supremacy League V i Visby sin motsvarighet från iranska landslaget, Alireza Ghadiri.

Ghadiri (32-1-0) kommer till Sverige för denna match som regerande iransk mästare och i toppform för att representera Iran på World Cup och VM senare i år. Mot sig kommer han att få den minst lika internationellt meriterade Viet Hoang (27-5-0) från Fightgym Borås som är flerfaldig svensk mästare och har ett VM-brons i A-klass från 2009 i ryggsäcken.

Detta är ett bantamviktsmöte mellan två unga, hungriga och talangfulla fighters som båda ändå redan har myllrande meriter. Vi får se hur den enorma talangen Ghadiri som endast är 18 år fyllda lyckas stå sig mot den svenska stoltheten Hoang från Borås i sommarvärmen i Visby.

fightcard - Hoang vs Ghadiri

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer