Nyhet

Anthony Johnson avstängd efter anklagelser om misshandel

Allvarliga anklagelser sätter ett eventuellt möte mellan Alexander Gustafsson och Anthony Johnson i fara.

Vi på Fighter har rapporterat flera gånger om turerna kring den svenske titelutmanaren Alexander Gustafsson och Anthony ”Rumble” Johnson samt deras eventuella möte i oktagonen.

Nu har dock mamman till Anthony Johnsons barn anklagat honom för misshandel och hot samt fått ett besöksförbud för den amerikanske fightern beviljat. Det har lett till att UFC nu stängt av ”Rumble” på obestämd tid, vilket lägger en eventuell fight mellan de båda lätta tungviktarna på is.

Anthony Johnson har inte direkt en fläckfri historia när det gäller våld i hemmet. Han blev exempelvis dömd till samhällstjänst och terapi för att ha slagit och hotat en annan kvinna 2009. På Facebook har fightern gått ut och kallat de här anklagelserna för ”en jävla lögn”.

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer