Nyhet

Johny Hendricks dissar Georges St. Pierre: ”matchen mot Lawler var mitt första titelförsvar”

UFCs welterweight mästare Johny Hendricks har gjort ytterligare en markering mot Georges St Pierre ”GSP”. Hendricks känner fortfarande, liksom många andra, att han egentligen vann mot GSP på UFC 167 (GSP vann på delat domslut) och säger därför att första gången han faktiskt försvarade sin titel var i matchen mot Robbie Lawler på UFC 171 i mars i år.

”På grund av hur resultatet i matchen mot GSP bedömdes så känner jag att mitt riktiga titelförsvar snarare var när jag gick mot Robbie Lawler. Tekniskt sett var det inte det, men det kändes så. Missförstå mig inte, jag slåss mot vem som helst som är förste utmanare för titeln. Men en del av mig skulle vilja se hur jag kan stå mig mot Robbie Lawler, frisk.”

Johny ”Bigg Rigg” Hendricks (16-2 MMA, 11-2 UFC) gick matchen mot Lawler (23-10 MMA 4-1 UFC) skadad. Två veckor innan matchen mot Lawler slet Hendricks av delar av sin högra biceps. Det var nära att han ställde in men gick matchen ändå och skadan förvärrades såklart. En vecka efter låg han på operationsbordet och påbörjade en lång rehab-period därefter.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer