Nyhet

Intervju med Ricardo Gonzalez inför World Fighters United

På fredag och lördag är det dags för World fighters United. Ricardo Gonzalez från Slagskeppet Muay Thai går titelmatch mot Fahzan Bin Khalid som representerar Mikenta gym i Danmark. De möts i 69,85 kg klassen och gör upp om titeln WMC Scandinavian Champion.

Fighter Mag fick chansen att ställa några frågor till Ricardo som är mer än redo för match!

Hur känns det inför matchen?

– FIGHT WEEK BABYYY!!!

– Allt känns bra och kroppen är redo.

Hur har träningen gått?

– Det har gått som planerat och allt sitter redan. Kände att jag var fighting klar redan för 1 vecka sedan så nu är det bara vikten som ska fixas. Väntan är snart över.

Vad vet du om din motståndare?

– Han är dansk champion och kommer från samma gym som Niclas Larsen, vilken jag i övrigt har mött 2 gånger med 1-1 i resultat.

Hur tror du matchen går?

– Vinst såklart! Är redo för vad som helst i fighten.

Vad kommer härnäst?

– Efter matchen blir det en uppbyggnadsperiod. Tar hand om mina skador samt bygger inför hösten då jag har några fighter utomlands.

Vad skall du göra i sommar?

– Spendera mer tid med familjen!

– Mina 2 bröder har småttingar så missar en hel del roligt i deras vardag inför match uppladdningar. Kommer ändå träna fast i mindre mängder dock.

World Fighters United är ett event med 120 internationella världsbrottare samt 40 muay thai fighters i toppklass som hålls i Erikdalshallen, Stockholm under två dagar; 6-7 juni 2014. Eventet har godkänts av FILA och är ett samarbete mellan Stockholms brottningsförbund och Slagskeppet Muay Thai.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer