Nyhet

VM-silver till Edenius

Det blev ett VM-silver i kickboxning för Edenius efter en jämn final mot kroatiskan Ana Znaor i -70 kg.

Matchen blev mycket jämn. När matchtiden var slut skiljde det endast en endaste träff. Matchen sutade med 2-1 till Znaor och därmed fick Edenius nöja sig med ett VM-silver.

Får fira ett VM-silver i år. Föll på målsnöret med en ynka träff. Men jag är trots det stolt över mitt silver och håller huvudet högt. Tack alla som hejat och skrivit, ert stöd betyder allt.’

Ändå är Edenius nöjd med sin insats med tanke på att hon kommit tillbaka efter en tuff skada:

Äntligen är VM-satsningen genomförd. Målet var att gå final mot kroatiskan och det var så det blev efter en spännande turnering. Nu räckte det dessvärre inte riktigt hela vägen till guld utan jag fick nöja mig med silvret efter domarsiffrorna 2-1. Det har varit en fantastisk resa och historiens största världsmästerskap har sannerligen varit en häftig upplevelse. Tack alla som varit med på olika sätt och gjort VM-silvret möjligt, ni är bäst! Nu ska jag njuta av solen och fira min medalj.

Foto: Olof Petterson

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer