Nyhet

Fight Night 08

Den 17 augusti omvandlas Stockholms Stadion till kampssportsarena när Fight Night 08 intar stadion. Se bland annat Rickard Nordstrand i sin comeback mot Sem Braan. Sanny Dahlbeck möter Sebastian Mendez. En kampsportsgala på klassisk mark!

Den 17 augusti omvandlas Stockholms Stadion till kampssportsarena när Fight Night 08 intar stadion. Se bland annat Rickard Nordstrand i sin comeback mot Sem Braan. Sanny Dahlbeck möter Sebastian Mendez. En kampsportsgala på klassisk mark!
Fightcard:
Rickard Nordstrand vs Sem Braan
Sanny Dahlbeck vs Sebastian Mendez
Fatima Pinto Vs Sofia Olofson
Johnny Iwersen vs Reamon Welboren
Hamza vs. Mengkornpet
Malick Bah vs Kim Falk
Ricardo vs Jomhod ”King of the Ring”
Farzad vs Wagner

Biljetterna finns att köpa på Ticnet.

Fighterpodden Nedslag 29 januari 2021 – McGregors förlust, smuggling och boxning

Kommentarer