Nyhet

Länk till Frida Wallbergs intervju med SVT Sport

Frida Wallberg gjorde sin första intervju efter matchen 14:e juni mot Diana Prazak som höll på att sluta riktigt illa.

Ni kan se intervjun här. Efter att få kommit hem från sjukhuset har de varit väldigt känslosamt för Frida som fokuserar på att bli fullt återställd efter sin hjärnblödning.

– Det är som sagt känslomässigt. Man vet inte ens om man kan bli fullt återställd. Men man får kämpa. Det enda jag vill är att komma tillbaka och bli den mamma jag alltid har varit för min dotter. Och kunna vara den Frida som jag alltid har varit. Så jag tänker inte så mycket på framtiden, jag är bara glad över att ha fått chansen att kunna kämpa mig tillbaka. säger Frida Wallberg i intervjun.

Vi på fightermag.se önskar Frida Wallberg en snabb återhämtning.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer