Nyhet

Domingos Mestre går titelmatch på Cage 23

Domingos Mestre kommer få en titelmatch på Cage 23 mot Finländaren Kai Puolakka.

Svensk/Portugisen Domingos Mestre, 11-5-0 såg vi senast på Cage Challenge där han besegrade Holländaren Raymond Jarman på enhälligt domslut. Nu har Mestre fått en titelmatch om Finska MMA-organisationen Cage:s vakanta welterviktstitel mot Finländaren Kai Puolakka, 10-3-0.

Domingos Mestre har på sina fyra senaste matcher vunnit tre av dem, samtliga vinster på domslut. Nu ställs han mot Kai Puolakka som tagit hälften av sina vinster via submission, mest imponerande submissionvinsten kom mot Gary Kono via flying triangle choke (se matchen här). Puolakka besegrade i sin senaste match Mickael Lebout på enhälligt domslut.

Utöver den match kommer man också få se UFC-veteranen Anton Kuivanen försvara sin Cage titel i lättvikt. Galan går av stapeln den 21 september i Vantaa, Finland.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer