Kampsportstjärnan har blivit omhäktad till 9 juli

Den svenska kampsportsstjärnan har blivit omhäktad till den 9 juli. Anledningen sägs vara att förundersökningen inte är klar, Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) har för hög arbetsbelastning och har inte hunnit klart med ärendet. Därmed har han suttit häktad sedan den 24 maj och blivit omhäktad två gånger.

Den svenska kampsportsstjärnan har blivit omhäktad till den 9 juli. Anledningen sägs vara att förundersökningen inte är klar, Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) har för hög arbetsbelastning och har inte hunnit klart med ärendet. Därmed har han suttit häktad sedan den 24 maj och blivit omhäktad två gånger.

Förlängning begärs främst med anledning av att de tekniska undersökningarna bl a från SKL inte är klara. Det finns fortfarande behov av att den misstänkte är ålagd restriktioner.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer