Nyhet

Två matcher klara för Battle of Lund 5

Driton Rama från C4 Muay Thai går match på Battle of Lund 5, där han möter Nafir Akattal från Mikenta, Danmark. Driton är tvåfaldig svensk mästare i thaiboxning (-67kg och -71kg) och har över 40 matcher bakom sig . Den här matchen går i -75 kg.

Driton Rama från C4 Muay Thai går match på Battle of Lund 5, där han möter Nafir Akattal från Mikenta, Danmark. Driton är tvåfaldig svensk mästare i thaiboxning (-67kg och -71kg) och har över 40 matcher bakom sig . Den här matchen går i -75 kg.

Ytterligare en match är presenterad sedan tidigare: Ruben Lundin Fightcenter Simrishamn vs Robert Krantz Växjö Titans

Battle of Lund 5 går lördagen den 5 oktober i Idrottshallen Högevall i Lund med start kl 17.00.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer