Nyhet

TV 4 Sport eftersänder Golden Ring

Den 29 juni visas galan Golden Ring som går fredagen den 14 juni i Stockholm på TV4 Sport. Main event är titelmatchen i boxning mellan Frida Wallberg och Diana Prazak i -59 kg. Galan bjuder på tre matcher i professionell boxning samt tre matcher i professionell MMA. Arrangören har gått ut med ett pressmeddelande där …

Den 29 juni visas galan Golden Ring som går fredagen den 14 juni i Stockholm på TV4 Sport. Main event är titelmatchen i boxning mellan Frida Wallberg och Diana Prazak i -59 kg. Galan bjuder på tre matcher i professionell boxning samt tre matcher i professionell MMA.

Arrangören har gått ut med ett pressmeddelande där man informerar om att man nu sänker biljettpriset. Detta är möjligt då sponsorerna går in och subventionerar galan.

”Nu betalar du 450kr per biljett för den övre delen av arenan istället för 535kr – 635kr.
För parkett och nedre delen av läktaren betalar du enbart 650kr per biljett istället för 840kr – 1040kr. För att få utnyttja dessa priser behöver du köpa dina biljetterna på Ticnet eller dess ombud, sen så är det enbart upplevelsen som återstår.
Denna subvention gör det hela förmånligt även för er som redan köpt biljetter, ni flyttas ner närmare ringen till den dyrare prisklassen.”

Biljetterna säljs billigare på grund av subvention och anledningen är att man vill säkerställa fullt hus med en oförglömlig stämning.

Hela matchkortet ser ut som följer.

MMA
77 kg: David Bielkheden vs. Diego Gonzalez
73 kg: Kristoffer Källgren vs. Fernando Gonzalez
77 kg: Nico Musoke vs. Ronny Alexander Landaeta Utrera

Boxning
Titelmatch 59 kg: Frida Wallberg vs. Diana Prazak
66.7 kg: Benjamin Kalinovic vs. Michael Obin
66.7 kg: Patrick Bogere vs. Patrick Allotey

www.goldenring.se

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer