Reza Madadi och Chris Spång ska vara klara för UFC Stockholm

Enligt uppgifter från UFC till MMAnytt ska både Reza Madadi och Chris Spång gå match 6 april på UFC Stockholm, vilket ska vara helt klart. Dock kom det trista nyheter från samma källa.

Lättviktaren Reza Madadi, 12-3-0 och welterviktaren Chris ”The Kiss” Spång, 5-1-0 ska vara officiellt klara för galan, men som i stunden väntar på motstånd. För Madadi blir det första matchen sedan kontroversen i sin senaste match mot Cristiano Marcello som slutade i en förlust efter delat domslut. Men många håller fast vid att Reza Madadi vann den matchen. För Chris Spång blir det UFC debut sedan sin sista match i Strikeforce mot Nah-Shon Burrell som Spång vann via TKO i första ronden.

Blir Magnus Cedenblad friskförklarad av en ögonläkare och godkänns för match innan 6 april så får också han en match på UFC Stockholm.

Inga nya svenskar får kontrakt till UFC Stockholm
Men från samma källa som gav uppgifterna om Madadi och Spång kom också uppgifter om att inga nya svenskar får kontrakt innan UFC Stockholm. Många i svenska MMA medier och fans hoppades få se Sirwan Kakai och Assan Njie i UFC den här gången. Men så verkar det inte bli nu.

Vilket också gör att Martin Svenssons utmaning till Reza Madadi inte gav någon effekt heller.

Fight-card för UFC Stockholm i dagsläget efter dem här uppgifterna:
Alexander Gustafsson VS Gegard Mousasi
Akira Corasani VS Robbie Peralta
Papy Abedi VS Besam Yousef
Reza Madadi VS TBA
Chris Spång VS TBA
(Kanske Magnus Cedenblad VS TBA).
Skriven av Dennis Johansson
Källa: mmanytt.se

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer