Heroes Fighting Championship presenterar första matchen inför galan

Heroes Fighting Championship är stolta att kunna presenter sin första match. Det blir ett toppmöte mellan två obesegrade Malmö-killar, Martin Akthar möter Emil Hartsner i -61,2 kg. En prestigematch mellan två lovande framtidslöften med två helt olika stilar.

Martin Akhtar, Malmö Muay Thai, är en av världens bästa muay thaifighters som även gjort succé inom MMA med ett record på två vinster och inga förluster. Martins tunga sparkar och välriktade slag har givit honom sina segrar genom TKO.

Emil Hartsner, Frontier MMA, är ett framtidslöfte på MMA-scenen. Emil är obesegrad med tre vinster, alla genom submisson. En svår motståndare även för de mest rutinerade inom MMA. Just nu är han i USA och tränar inför sina kommande matcher på svensknästet Alliance i San Diego.

Kommer Akhtar kunna hantera Hartsners markgame och snygga submission och kommer Hartnser kunna stå emot Akhtars intensitet och hårda artilleri i den stående kampen?

Missa inte denna toppmatch mellan två obesegrade fighters som sätter allt på spel och kommer göra upp i ringen i Halmstad den 23 mars. Detta är en match det kommer talas om länge, men bara en av dem kan vinna och höja armarna i en segergest.

Lördagen den 23 mars vet vi svaret.

Martin Akhtar
Ålder: 31 år
Längd: 170 cm
Klubb: Malmö Muay Thai
Rekord: 2 matcher, 2 vinster 0 förluster

Emil Hartsner
Ålder: 23 år
Längd 183 cm
Klubb: Frontier MMA
Rekod: 3 matcher, 3 vinster 0 förluster

Officiell webbplats: www.heroesfighting.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer