Domingos Mestre efter matchen

Domingos Mestre vann sin match på Cagewarriors Fight Night 3 i helgen på enhälligt domslut mot John Donnelly. I slutet av matchen öppnade han upp motståndaren med en armbåge. Mestre gick därmed till 8-4 i matcher. Nedan följer en intervju med Mestre.

Berätta om matcher och dina erfarenheter från Cage Warriors i Libanon, Beirut!
– Resan gick bra, organisationen var i världsklass! De var alltid profesionella och tog bra hand om oss. Macthen gick min väg, men jag trode jag skulle lyckas låsa ut honom på submission.
Du kontrollerade honom på marken med benen runt hans, det var ett drag du tränat speciellt inför denna match?
– Ja, vi övade på detta med Babak Nejad vår fantastiska brottningscoach och även single-leg takedown, dessa två teknikerna var nyckeln till vinst i denna match.
Alla nordiska fighters vann sina matcher. Var det bra sammanhållning sinsemellan?
– Absolut! Även om vi var från olika team eller städer så hjälpte och stöttade alla varandra. Den kvällen var alla Sveriges MMA-klubbar förenade!
Vad blir nästa uppgift för dig?
– Jag vilar i 2 dagar till och sedan går jag tillbaka till träning. Jag har troloigtvis match i Rumänien om 1 månad, jag har tyvärr ingen mer info om tävlingen eller motståndare.
Jag vill rikta ett stort tack till mina tränare, lagkamrater, EpicFighting och Fightline, vänner och flickvän för allt stöd.

Domingos Mestre på Sherdog

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer