Nilsson vs. Herb

Mats Nilsson från Kaisho MMA kommer att möta Tysklands främste fighter i mellanvikt, Gregor Herb från Grappling Arts i en spännande match på The Zone FC Inferno den 26 februari.

Mats Nilsson (5-1-1) återvänder till The Zone FC Inferno efter en imponerande och snabb vinst efter bara en minut in i första ronden på förra galan ”Warriors”. Nilsson, regerande värlsmästare i submission wrestling, kommer att möta Tysklands främste fighter i mellanvikt, som även är nybliven europamästare i BJJ, Gregor Herb. Herb har 9 vinster och tre förluster med sig i bagaget, där alla vinster förutom en kom via submission.

Vi ser fram emot ytterligare en spännande match den 26 februari på The Zone FC Inferno i Lisebergshallen.
För mer info – The Zone FC

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer