Så välkomnar vi år 2011

Nytt år och nya, rykande strider att se fram emot. Men innan vi välkomnar år 2011 har vi två stora evenemang att spana in. Som Fighter Magazine tidigare har meddelat är det Japan som står för nyårsfirandet. Den 31 december är det tre titlar som står på spel när FieLDS Dynamite!! 2010 drar igång.

Alistair Overeems motståndare för tungviktstiteln i Dream blir ingen mindre än Todd Duffee. Ytterligare tillskott på FieLDS Dynamite!! 2010 är Bob Sapp. Som det ser ut nu ska han gå mot Shinichi Suzukawa – en MMA-match utan handskar! En gala inte att försaka!

En brutal uppvärmning inför nyårsfirandet blir det när Sengoku’s Soul of Fights 23 går av stapel den 30 december. Platsen är Ariake Coliseum i Tokyo och matchkortet innehåller hela 56 fighters på totalt 28 matcher. Sengoku kan stoltsera med en del kända namn. Bland annat en match mellan amerikanen Dan Hornbuckle och hemmaplansfightern Ryo Chonan är att vänta, samt en fjäderviktstitelmatch mellan Marlon Sandro och Hatsu Hioki.

Så till år 2011. Redan den 1 januari kommer det som många väntat på; UFC 125 – Resolution. Platsen är MGM Grand Garden Arena i Las Vegas och huvudeventet kan knappast gått någon förbi; matchen mellan Frankie Edgar och Gray Maynard. Resterande tio matcher ser ut som följer:

Main Card
Chris Leben vs. Brian Stann
Brandon Vera vs. Thiago Silva
Nate Diaz vs. Dong Hyun Kim
Clay Guida vs. Takanori Gomi

Preliminary Card
Marcus Davis vs. Jeremy Stephens
Josh Grispi vs. Dustin Poirier
Phil Baroni vs. Brad Tavares
Mike Brown vs. Diego Nunes
Daniel Roberts vs. Greg Soto
Jacob Volkmann vs. Antonio McKee

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer