Inför Fight Night Helsingborg

Galan Fight Night Helsingborg går den 17 oktober och kommer bjuda på flera Internationella superfights med top fighters från bland annat Sverige, Danmark, England och Rumänien, som alla kommer att göra upp i Fight Night -ringen. Kvällen kommer att bjuda på totalt 13 matcher. Här är några av dem.

Jenny Andersson (Helsingborg) VS Sherri Halliday (England)
Jenny fightas för första gången på hemmaplan i Helsingborg där hon ställs mot en av europas bästa thaiboxare. Att detta är en av dom tuffaste uppgifterna i karriären råder det inget tvivel om. Sherri är en meriterad och rutinerad fightern som har titlar som Europamästare, Brittisk mästare och som 2008 utnämdest till Englands bästa kvinnliga thaiboxare. Men Jenny hade ju inget dåligt år 2008 heller. Först tog hon svenska titlen för andra året I rad och sedan vann hon VM i Korea.

Elias Daniel (Friends Gym) VS Rahssan Muhareb (Mikenta, Danmark)
En match mellan två offensiva fighters som håller högt tempo. Rahssan är känd för sin vilda stil med hoppknän och flygande sparkar. Han blev utsedd till årets fighter i Danmark 2008. Tidigare i år besegrade han danske topfightern Christian Klingberg. Elias har varit mycket aktiv i år och har sett stark ut i sina matcher . Matchen mot Rahssan blir den 10:e fighten i år för Elias som redan vunnit 7 matcher varav 5 på KO. Kommer Elias att kunna toppa formen igen efter alla matcher i år?

Mattias Karlsson (Fight Gym Borås) VS Anghel Cardos (Rumäninen)
Mattias Karlsson från Borås gör comeback i ringen efter 17 månaders frånvaro. Mattias är en mycket meriterad fighter med flera SM-titlar och K-1 framträdanden bakom sig. Blev också Fight Night turneringsmästare 2008 i Kristianstad. Mattias motståndare blir rumänska fightern Anghel Cardos.
Rumänen är inte helt okänd för Fight Night -publiken efter att ha gått 3 matcher obesegrad och på så vis gjort sig förtjänt av chansen att möta Mattias. 17 månaders frånvaro från ringen kan betyda mycket i en sådan här match. Frågan är hur mycket och om Mattias kommer vara redo att möta den unge utmanaren.

Fullständigt Fightcard finns på: http://www.fightnight.se/

Biljetter finns på: http://www.ticnet.se/html/venue.htmI?l=SE&venue=GAH&sys=405

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer