Fighter Magazine utökar med webbreporter

Fighter Magazine presenterar Felicia Rosvall, en ny medarbetare som kommer att jobba som webbreporter på fightermag.se. Hon kommer att göra nedslag lite då och då i kampsportssverige och hon har redan rapporterat från bland annat MMA Academy, Fighter Galla i Danmark med mera.

Felicia Rosvall är 28 år och är bosatt i Göteborg där hon jobbar som legitimerad naprapat på den egna kliniken ”Care of Ryggkliniken” i Majorna, dit alla kategorier av människor med krämpor i muskler och leder kommer. Hon jobbar även med många proffsfighters som vill ha hjälp med att få så bra funktion i kroppen som möjligt, innan, under och efter match.

Hennes texter och bilder har varit mycket uppskattade på fightermag.se. I och med att hon är ny inom kampsport svänger hon sig inte med termer som är svåra för en nybörjare att förstå. Snarare är hennes texter insatta, tydliga och bra sammanfattande, vilket bjuder in läsaren.
Vi låter Felicia själv berätta om hur hon kom i kontakt med kampsport och vad hon kommer att göra på fightermag.se:

– Mitt intresse för kampsport vaknade exakt den 25:e april i år då MMA-galan The Zone ”Dynamite” gick av stapeln i Lisebergshallen. Där fick jag möjligheten att hjälpa till som naprapat och sekond. Strax därefter testade jag ett pass submission wrestling. Jag fastnade direkt och anmälde mig till MMA Academys sommarläger. För att få lite grund att stå på så tränade jag brottning och boxning intensivt i ett par veckor före lägret. Idag tränar jag MMA på Gladius i Göteborg.

Det var på sommarlägret som skrivandet tog fart på allvar och det har rullat på med fler och fler reportage sedan dess. Jag försöker att åka på så många tävlingar som möjligt. Det är riktigt kul att kombinera intresset för kampsport med att skriva och fotografera. Jag vill förmedla en så verklig bild av läget som möjligt; I buren, i ringen, på mattan. Jag även vill ge er bakom-kulisserna-reportage, innan och efter de stora matcherna.

Mitt uppdrag på fightermag.se innebär bland annat att jag rapporterar med text och bild från tävlingar och från klubbar runtom i Sverige och utomlands. Ni kommer att få läsa stora som små reportage, intervjuer och djupdykningar i olika ämnen. Hela tiden med kampsporten i fokus.

Maila mig gärna på felicia.rosvall@fightermag.se om ni har några önskemål eller förslag på sådant ni vill läsa mer om. Vi ses!

Övriga redaktionen:
http://www.fightermag.se/redaktionen/

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer