Fightcamp och Fightnight på Nacka Dojo

Nacka Dojo annordnar Fightcamp och Fightnight den 4-5 mars. Det är ett träningsläger och tävling i ju-jutsu och BJJ. Läs inbjudan här.

Vill du få större fightingerfarenhet?

Nu är det dags igen att träffas för teknikutbyte och sparring. Fightcamp lägret vänder sig till alla fighters som tränar i gi och som vill utveckla sitt stående och liggande game.

Fightcamp är utvecklingen på Elitlägret som arrangerats i över 20 år och som är Sveriges främsta sparringläger.



Du erbjuds möjlighet till den bästa sparringen för skickliga och välmeriterade instruktörer i två dagar. Du kommer att drillas i olika sparringmoment och under helgen få du ta del av de senaste teknikerna och övningarna för att kunna träna bra sparring hemma på klubben. Eftermiddagspassen på lägren vänder sig till alla som tränar kast och golv och innehåller inga slag&sparktekniker vilket gör att tex BJJ fighters kan delta på alla moment. Dessa pass är även upplagda efter de kommande regeländringarna inom ju-jutsu där kast och golvkampen flyter i varandra mer.



Fightcamps instruktörer är Ingemar Sköld och Ricard Carneborn.

– Ingemar som arrangerat Elitläger i över 20 år innehar 8 dan och har 5 EM guld i sin prissamling. Ingemar har även coachat det svenska landslaget till deras största framgångar hittills.

– Ricard Carneborn är en av Ingemar främsta elever och har tävlat sedan 1990 och har vunnit 10 SM guld och 4 VM brons och även tävlat framgångriskt i BJJ där han är lila bälte.







Kostnaden för Fightcamps två dagar är 400 kr och då ingår en plats på läktaren under Fightnight.



Vill du gå en match i Ju-Jutsu eller BJJ?



Fightcamplägren innehåller en matchkväll på lördagen där fighters ges möjlighet till att gå en fight under riktiga förhållanden med domare och publik och en proffsig inramning.



Anmäl ditt intresse nu för att fightas på Fightnight. Du kommer att bli kontaktad om du blir aktuell att gå en match.



All information om lägret hittar du på länken nedan!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer