Resultat från helgens Pride Bushido

I helgen påbörjades Pride Bushidos lätt- och welterviktsturneringar. Här följer kompletta resultat från galan.

Courtesy of ADCC NewsCOMPLETE RESULTS:1st Fight – Welterweight GP Reserve Match – 10 min / 1R & 5 min / 2R

Ryuta Sakurai (Japan / R-GYM / DEEP middleweight champion) vs. Paulo Filho (Brazil / Brazilian Top Team)Winner: 1R 3’49’ Paulo Filho by Tapout (armbar)2nd Fight – Welterweight GP Quarter-final – 10 min / 1R & 5 min / 2R

Akihiro Gono (Japan / GRABAKA) vs. Daniel Acacio (Brazil / Chute Boxe Academy)Winner: 2R Akihiro Gono by Decision (3-0)3rd Fight – Welterweight GP Quarter-final – 10 min / 1R & 5 min / 2R

Dan Henderson (U.S.A. / Team QUEST / 2000 KOK champion) vs. Ryo Chonan (Japan / Team M.A.D.)Winner: 1R 0’22’ Dan Henderson by KO (punch)4th Fight – Welterweight GP Quarter-final – 10 min / 1R & 5 min / 2R

Phil Baroni (U.S.A. / Hammer House) vs. Ikuhisa Minowa (Japan / Freelance)Winner: 2R Ikuhisa Minowa by Decision (3-0)5th Fight – Welterweight GP Quarter-final – 10 min / 1R & 5 min / 2R

Masanori Suda (Japan / CLUB J / Shooto light-heavyweight champion) vs. Murilo Bustamante (Brazil / Brazilian Top Team / former UFC middleweight champion)Winner:1R Murilo Bustamante by Tapout (arm lock)6th Fight – Lightweight GP Reserve Match – 10 min / 1R & 5 min / 2R

Dokonjonosuke Mishima (Japan / MMA Dojo Cobra-kai / DEEP lightweight champion) vs. Charles ‘Krazy Horse’ Bennett (U.S.A. / Freelance)Winner:1R Dokonjonosuke Mishima by Tapout (knee bar)7th Fight – Lightweight GP Quarter-final – 10 min / 1R & 5 min / 2R

Hayato ‘Mach’ Sakurai (Japan / Mach Dojo / former Shooto middleweight champon) vs. Jens Pulver (U.S.A. / Team Extreme / former UFC lightweight champion)Winner: 1R Hayato ‘Mach’ Sakurai by TKO (referee stoppage – punches on the ground)8th Fight – Lightweight GP Quarter-final – 10 min / 1R & 5 min / 2R

Joachim Hansen (Norway / Team Scandinavia / former Shooto welterweight champion) vs. Yves Edwards (U.S.A. / Third Column)Winner: 2R Joachim Hansen Decision (2-1)9th Fight – Lightweight GP Quarter-final – 10 min / 1R & 5 min / 2R

Takanori Gomi (Japan / Kiguchi Wrestling School / former Shooto welterweight champion) vs. Tatsuya Kawajiri (Japan / Team TOPS / Shooto welterweight champion)Winner:1R Takanori Gomi by Referee Stoppage (rear naked choke)10th Fight – Lightweight GP Quarter-final – 10 min / 1R & 5 min / 2R

Naoyuki Kotani (Japan / Rodeo Style) vs. Luiz Azeredo (Brazil / Chute Boxe Academy)Winner: 1R 0’14’ Luiz Azeredo by KO11th Fight – Lightweight GP Semi-final 10 min / 1R & 5 min / 2R

Akihiro Gono (Japan / GRABAKA) vs. Dan Henderson (U.S.A. / Team QUEST / 2000 KOK champion)Winner:1R Dan Henderson by KO12th Fight – Welterweight GP Semi-final 10 min / 1R & 5 min / 2R

Ikuhisa Minowa (Japan / Freelance) vs. Murilo Bustamante (Brazil / Brazilian Top Team / former UFC middleweight champion)Winner:1R Murilo Bustamante by TKO (doctor stoppage)13th Fight – Lightweight GP Semi-final 10 min / 1R & 5 min / 2RHayato ‘Mach’ Sakurai (Japan / Mach Dojo / former Shooto middleweight champon) vs. Joachim Hansen (Norway / Team Scandinavia / former Shooto welterweight champion)Winner: 2R Hayato ‘Mach’ Sakurai by Decision14th Fight – Lightweight GP Semi-final 10 min / 1R & 5 min / 2R

Takanori Gomi (Japan / Kiguchi Wrestling School / former Shooto welterweight champion) vs. Luiz Azeredo (Brazil / Chute Boxe Academy)Winner: 2R Takanori Gomi by Decision

‘Gomi vs Mach & Henderson vs. Bustamante on New Year’s Eve!’

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer