Svenska kyokushin-framgångar i helgen

Svenska kyokushin-fighters skördade framgångar på tävlingar i olika delar av världen i helgen.

I Japan, på Shin-Kyokushin 3rd World Cup tog Maria Stensson En MYCKET hedrande Silver i Damernas Tungvikt! Inte Illa för första svenska deltagaren någonsin i den tävlingen.I Schweiziska Öppna, Tog de fyra svenska representanterna flera placeringar.

I Damernas tog Daniella Erkelenz Guld och Vicki Domijavska silver i en helsvensk final.

I herrar tungvikt tog Jimmy Collin Silver, efter att i finalen gått alla förlägningar och förlorat på Tamashiwara (krossade plankor, som kan avgöra vid oavgjort). Andras Almen tog 4 plats efter att ha lämnat walk-over mot Jimmy PGA skadad hand.En bra helg för svensk kyokushin och för De svenska fighterna

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer