Matchlistan för Halmstad muay thai battle

Halmstad muay thai presenterade i dag matchlistan för sin tävling Halmstad muay thai battle som går den 5 februari i Halmstad.

RÖD BLÃ… Klass/ViktFrank Svensson, Halmstad mot Christian Hiersemann, Frontier C-klass -65Sebastian, Halmstad mot Benjamin Kant, Hallo Gym Lund C-klass -53Niklas Karlsson, Borås mot Moammed El Mir, Maeng Ho C-klass -61,5Patrick Ericsson, Halmstad mot Patrick Thomzen, Göteborg C-klass -58Jonathan Bremberg, Varberg mot Thomas Rönnov, Mikenta C-klass -70André Dam, Halmstad mot Nick Hansen, Mikenta C-klass -75William Schafferer, Borås mot Mattias Karlsson, Trollhättan C-klass -67Magnus Björk, Halmstad mot Toni Guinovic, Real Fighter Lund C-klass -85Driton Rama, Kristianstad mot Remy Brandefalk, Göteborg C-klass -69Motståndare vakant mot Kim Jensen, Maeng Ho B-klass -75Lucky Jajamba, Halmstad mot Djiit Thanomrat, Maeng Ho B-klass -64Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer