Swedish Open Taekwon-Do i Trelleborg

Swedish Open i Taekwondo går av stapel i Trelleborg den 29 januari. Det är 450 deltagare anmälda i olika viktklasser. 250 av deltagarna ställer upp i kategorin avancerad.

Under lördagen gör de avancerade utövarna upp om medaljerna. Bland deltagarna kan man bl.a. finna VM och EM – mästare från Italien och juniorlandslaget från Azerbadjan. Från Ukraina kommer både senior- och juniorlandslaget. I övrigt kommer deltagare från Belgien, Tyskland, England, USA, Mexico, Norge, Polen, Kroatien, Nigeria, Portugal och även det Iranska juniorlandslaget. Deltagare från många länder ställer upp, och naturligtvis kommer även det svenska landslaget att ställa upp både med sin senior och juniortrupp.Från Kroatien kommer tre tjejer som alla är EM-mästarinnor. Chakir Chelbat som är ansvarig arrangör och OS-domare säger att han är mycket nöjd med det startfält som kan presenteras. Det kommer också domare från stora delar av världen. För att nämna några länder; USA, Canada, Spanien,

Ukraina, Holland, Belgien och Mexico.Tävlingen ses som en generalrepetition inför VM som går i april i Madrid, Spanien då man nu skall testköra hela sekretariatet med nya poängräkningssytemet i skarp läge.Tävlingarna startar klockan 10.00 lördagen den 29 januari i Söderslättshallen, Trelleborg

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer