Introduktion till Tameshigiri, hugg med skarpa svärd

För första gången i Stockholm erbjuds huggintresserade att delta i ett introduktionsläger i huggteknik med skarpa svärd, tameshigiri.

Söndag 6 mars, 10.00 , med Emil StrengeAll utrustning kommer att finnas på plats och ingå i lägeravgiften.Under dagen kommer lägerdeltagarna att, med skarpslipade balanserade svärd från ”Vass & Slipad” få tillfälle att hugga i professionella tävlingsmattor.Få instruktion i hur man hanterar mattorna, binder ihop dem, och hur man hugger dem på ett grundläggande sätt. Genomgång av regler för tävling i tameshigiri.Kostnad 450 SEK, i priset ingår 8 stycken mattor per person och lånesvärd från ”Vass & Slipad”Plats: Kallhälls aikido iaidoklubbs dojo på Termovägen 88 i Kallhäll, se karta på hemsidan,Anmälan senast 28 februari till Henrik Engelkes via telefon 0708-95 12 65 eller mail henrik@aikidoiaido.comOBS begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer