Fighter Magazine startar upp i Danmark

Jag är stolt over att annonsera lanseringen Fighter Magazine i Danmark som kommer att ledas av chefredaktör Carl Otto Knudsen.

Danmark saknar en kampsportstidning och jag har fått många förfrågningar om att starta upp i Danmark. Nu behöver fansen inte längre vänta och i januari 2006 kommer det första numret av tidningen att komma ut.www.fightermag.dk som finns uppe nu kommer att vara en plattform för alla kampsportare i Danmark, allt från traditionalister till MMA-utövare, från fans som älskar sporten till de mest hängivna utövarna som tränar hårt varje dag.Jag tror att www.fightermag.dk kommer att växa sig till nummer 1 inom kampsport i Danmark under 2005.Jag önskar Carl Otto Knudsen och hans medarbetare på tidningen lycka till och välkomnar dem till kampsportsfamiljen, till Fighter Magazine – Nordens ledande kampsportsmagasin.Marko Ervasti

Internationell Chefredaktör

marko.ervasti@fightermag.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer