AFS II -Resultat

2004-10-16 gick Allround Fighting System, en öppen fullkontaktstävling för alla stilar, i Norrmalmia sporthall, Piteå. Här följer resultaten.

Klass I (Superfight)1. Burch Gurler (Team TSG) – Peter Bucht (Brassa Team Södertälje), vinst till Burch Gurler på TKO andra ronden.Klass II turnering (2×2 min):– 75 kg: 1. Henrik Lundholm (Luleå Shootfighting) 2. John Hortlund (Piteå Kampsport) 3. Henrik Nilsson (Piteå Judo) 4. Jonathan Pilerot (Luleå Shootfighting) 5. Vicktor Öhlund (Älvsby Kampsport) 6. Johan Eklund (Uppsala Kampsport) 7. Tobias Bergström (Luleå Shootfighting) 8. Fredrik Gjersvold (Piteå Kampsport)Michail B (Kalix Karateklubb) ej placerad, diskvalificerad.– 85 kg: 1. Joakim Knif (Uppsala Kampsport) 2. Peter Öberg (Piteå Kampsport) 3. Daniel Gräll (Uppsala Kampsport) 4. Cristian Johansson (Luleå Shootfighting)– 100 kg: 1. John Hero (Marks Kampsports Akademi) 2. Mikael Lindgren (Piteå Kampsport) 3. Stefan Eriksson (Uppsala Kampsport) 4. Johan Norgren (Uppsala Kampsport)Klass III (singelmatcher 2×2 min):Mikael Wikman (Piteå Kampsport) – Tobias Forsberg (Bodens Bushido Center) 2-0. Viktor Holmström (Piteå kampsport) – Eric Andrén (Marks Kampsportsklubb) 2-0. Stefan Sundqvist (Bodens Bushido Center) – Anton Eriksson (Älvsbyn Kampsport) 2-0. Mikael Wikman (Piteå Kampsport) – Jon Carlsson (Älvsbyn Kampsport) 2-0. Tomas Bergstedt (Piteå Kampsport) – Tomas Larsson (Piteå Kampsport 2-0.

2004-10-16 gick Allround Fighting System, en öppen fullkontaktstävling för alla stilar, i Norrmalmia sporthall, Piteå. Här följer resultaten.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer