Resultat från K1 World Max

13/10 gick K1 World Max i Tokyo, Japan. Nästan 12000 besökare såg galan, som innehöll nio matcher.

Resultat:Buakaw Por Pramuk (Thailand) besegrade Kozo Takeda (Japan) på domslut efter full tid +två förlängningsronder.Genki Sudo (Japan) besegrade Michael Lerma (USA) på TKO (cut), 2.09 i Rd 2Mike Zambidis (Grekland) besegrade Kojiro (Japan) på KO (tre nedslagningar) i Rd 1Marfio ”The Warrior Tiger” Canoletti (Brasilien) besegrade Takashi Ohno (Japan) på domslut efter full tid.Takayuki Kohiruimaki (Japan) besegrade Albert Krauss (Holland) på domslut efter full tid.Duane ”Bang Bang” Ludwig (USA) besegrade William Diender (Holland) på domslut efter full tid +en förlängningsrond.Kazuya Yasuhiro (Japan) besegrade Samir Berbachi (Frankrike) på delat domslut efter full tid.Arslan Magomedov (Ryssland) besegrade John Wayne Parr (Australien) på delat domslut efter full tid.Norifumi ”Kid” Yamamoto (Japan) besegrade Jadamba Narantungalag (Mongoliet) på KO i Rd 1 (MMA-regler)Monty DiPietro, Courtesy K-113/10 gick K1 World Max i Tokyo, Japan. Nästan 12000 besökare såg galan, som innehöll nio matcher.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer