Allan Goes Vs Pierre Guillet inställd

Matchen mellan Allan Goes från BTT och Pierre Guillet från Tsunami Gym som skulle ha gått på European vale Tudo ’Gladiators’ är inställd.

Allan Goes nekades utresa från Brasilien och stoppades av federal polis från att gå ombord på sitt plan. Allan Goes har tydligen privata juridiska problem och ett intensivt arbete på gick under fredagen för att få ett utresetillstånd, utan framgång. EVTs matchamker har även försökt få fram en ersättningsfighter vilket visat sig omöjligt på så kort varsel.Uttalanden från berörda parter:EVT StatementWe, the European Vale Tudo crew, regret the fact that the fight between Allan Goes Vs Pierre Guillet is cancelled, and want to express our sincere apologies to the fans and spectators!We believe that the 18 remaining competitors will display spectacular fights and give the spectators a great and action packed show.Carl Otto Knudsen

President European Vale Tudo

BTT StatementThe Brazilian Top Team is very sad that Allan Goes fight had to be cancelled, we were not aware of any legal problems and we did our best to solve them. We also tried to get a replacement fighter but it was unfortunately not possible. We apologise to the spectators and fans and hope to be able to show Brazilian Top Team’s skills on a future European Vale Tudo event.Murilo Bustamente

Brazilian Top Team

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer