Khan överväger proffsanbud

Britten Amir Khan som slog igenom stort och tog sig till final i OS i Athen överväger nu att bli proffs.

Khan dök upp i OS som den ende brittiske boxaren, bara 17 år och helt okänd men gjorde en strålande insats. Nu säger hans manager Asif Vali att de ligger i förhandlingar med flera olika proffs-promotors. Samtidigt försöker ABA -det brittiska amatörboxningsförbundet få Khan att fortsätta som amatör minst fyra år till, bl.a. genom ekonomisk sponsring. Direkt efter OS i Athen uppgav Khan att han nu siktade mot OS i Peking 2008 men hans slagstyrka och eleganta boxning hade redan satt fart på spekulationerna om Khan som proffs.

Britten Amir Khan som slog igenom stort och tog sig till final i OS i Athen överväger nu att bli proffs.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer