Fightcard för ‘The Cage’

Den 2:a oktober går Finlands första MMA-event i bur i Helsinki. Fightcardet bjuder på flera av de bästa finnarna mot internationellt motstånd.

-65 kgJarkko Keränen, Shootfighting Oulu FinlandvsMarius Liaukevièius, Team Bushido Lithuania-70 kgPasi Maliniemi, Shootfighting LappeenrantavsKêstutis Krukonis, Team Bushido Lithuania-84 kgJuha Vehniäinen, Shootfighting Oulu FinlandvsAdil Mouadane, France-93 kgTommi Heinonen, Porin Pankration FinlandvsFredrik Wester, Shootfighting Örebro Sweden+93 kgToni Valtonen, Espoon Kehähait FinlandvsRolandas Remeika, Team Bushido Lithuania+93 kgMiika Mehmet, Finnfighters’ GymvsMichal Materla, OC-fight team Poland-84 kgJoni Kyllönen, Shootfighting Oulu FinlandvsPekka Rantala, Riihimäen Heracles Finland-84 kgNiko Puhakka, Espoon Kehähait FinlandvsPetras Markevièius, Team Bushido Lithuania-93 kgMika Ilmen, GB-Gym FinlandvsGrzegorz Jakubowski, OC-fight team Poland

Den 2:a oktober går Finlands första MMA-event i bur i Helsinki. Fightcardet bjuder på flera av de bästa finnarna mot internationellt motstånd.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer