Resultat från Thaiboxningsgalan i Solnahallen, Söndagen den 6:e september

Den Skandinaviska titelmatchen mellan Helin och Nordstrand blev inställd p.g.a. skada, i övrigt var galan en riktig fullträff.

Hektor Avilez från Sthlm Muay Thai besegrade Malmö Muay Thais Jesper Brinkén för SM-titeln i -57 kg. Enhälligt domslut, full tid.Driton Rama från Kristianstads Muay Thai besegrade Borås Fightgyms William Shaffer för SM-titeln i -67 kg. Enhälligt domslut, full tid.Osvaldo Palma från Sthlm Muay Thai besegrade Kristianstad Muay Thais Elias Daniel för SM-titeln i -71 kg. Delat domslut, full tid.Borås Fightgyms Frank Hostetter besegrade Vallentunas David Bernt för SM-titeln i -75 kg. TKO, Bernt gav upp i rondvilan mellan rond tre och fyra.Kristianstads Simon Lannetoft besegrade Malmö Muay Thais Fredrik Rosenberg för SM-titeln i -81 kg. TKO (low-kicks). Rond fyra.Sthlm Muay Thais Johan Mparmpagiannis besegrade Kristoffer Hagberg från Helsingborg Muay Thai för SM-titeln i -91 kg. TKO (slag). Rond ett.Vallentunas Jomhod Kiatdisiak besegrade Walmop Sithpolek för WMCs världsmästartitel i mellanvikt. Delat domslut. Full tid.Jörgen Kruth från Vallentuna Boxing Camp besegrade australiensaren Paul Slowinski för WMCs världsmästartitel i supertungvikt. Enhälligt domslut. Full tid.Två Vallentuna-baserade boxare kunde alltså skriva professionell världsmästare på visitkortet efter denna kväll.Bästa klubb i SM blev Thomas Rasmussens Sthlm Muay Thai.Fullt reportage med bilder i nästa nummer av Fightermag.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer