Victor Cheng går titelmatch i USA

Victor Cheng (7-2) från Gladius MMA, innehavare av mellanviktstiteln på The Zone FC, har sug efter fler mästarbälten och har precis tackat ja till en titelmatch i mellanvikt på Zhong Luos: Dragon House 8, som går den 18 november i San Fransisco, USA. För motståndet står Eric Lawson (9-4) från Combat Fitness CA. *Uppdaterad med intervju med Victor inför matchen*

Hej Victor!

Berätta lite mer om matchen!
Just nu är det lite detaljer som måste lösas med kontraktet innan allt är klart. Men galan annonserade matchen så jag gjorde det också, på Facebook. Det är en av de fyra proffs galorna i norra Kalifornien som jag kommer tävla på.

Vad har du att säga om motståndaren Eric Lawson?

Motståndet är det tuffaste jag någonsin haft. En riktigt rutinerad Strikeforce fighter med 9 års brottnings erfarenhet. Lawson påminner mycket om min vän Mats Nilsson.

Hur kommer förberedelserna se ut inför matchen?

Mina förberedelser kommer ske på Gladius MMA med August Wallén och Marcelo Yogui. Kommer även träna så mycket jag kan med Pelle Löfving för att förbättra min boxning. Just nu är jag långt från matchform men det finns gott om tid till att toppa formen.

Vilken är din viktigaste egenskap som framgångsrik fighter?

Jag vet inte vad min viktigaste egenskap är som fighter om jag ska vara ärlig. Men disciplin kommer helt klart vara viktig i mina förberedelser…

Läs mer om Victor Cheng och motståndaren Eric Lawson på Sherdog.
Besök även Dragon Houses hemsida för mer information.

Victor Cheng (7-2) från Gladius MMA, innehavare av mellanviktstiteln på The Zone FC, har sug efter fler mästarbälten och har precis tackat ja till en titelmatch i mellanvikt på Zhong Luos: Dragon House 8, som går den 18 november i San Fransisco, USA. För motståndet står Eric Lawson (9-4) från Combat Fitness CA.
*Uppdaterad med intervju med Victor inför matchen*

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer