Hamid Corassani ute på grund av sjukdom

Hamid Corassani meddelade idag via sin manager att han inte kan delta på The Zone FC den 27 mars på grund av en tids sjukdom. Situationen var ohållbar och han tvingades ta beslutet att utgå från fight cardet.

Så här säger Hamid Corassani om situationen med egna ord.

”Det känns för jävligt!

Jag har försökt hålla ihop det, jag har nu varit sjuk i nästan tre veckor. Jag har varit i koma efter passen och fått vila dagen efter. Det har varit helt sjukt. Jag har fått utslag i närheten av ögat som är sårigt och varar sig. Jag har åkt på någon riktig infektion i luftvägarna. Jag har fått en inre böld under läppen och har svullnad på halsen och i ljumskarna.

Första veckan var jag riktigt dålig, sedan blev jag bättre och jag började träna på måndagen. Jag fick bakslag nästa dag och så höll jag på. I slutet på veckan blev jag mycket sämre.

Jag vaknar med tung huvudvärk varje dag. Träningen gjorde antagligen inte saken bättre, men vad skulle jag göra? Vila i tre veckor inför en sådan här match?

Jag har pumpat in allt möjligt i kroppen för att bli frisk, antioxidanter, vitaminer.

Jag har ställt in mig i detta i två och en halv månad. Det är det som är så jävla tråkigt. Det finns ju inget syfte med det. Det är tråkigt för galan och för mig personligen. Det är ett antiklimax! Jag är så ledsen över detta.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer