Michael Bisping svarar på Wallace Gilberry vad

Alan Belcher får sig dock en riktigt känga i videon av Michael Bisping för att göra en så dum video. Bisping hälsar också Gilberry att han kan behålla bilen för Bisping vet att han kommer vinna, Belcher vet att Bisping kommer vinna, alla vet att Bisping kommer vinna den 27 april på UFC 159.

Skriven av Dennis Johansson

Här ovan kan ni se Michael Bisping leta efter en bil som vara lika mycket värd som Gilberrys Rolls Royce Phantom som han skulle få om Bisping vinner över Belcher via TKO.

8 mars, 2013 – 07:00

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam