MMA Notiser, Anderson Silva kan tänka sig en match mot Jon Jones

Stora nyheten som kom ut i går var att Anderson Silva sa att han var intresserad av en match mot Jon Jones senare i år i catchvikt, Matthew Riddle testade positivt för marijuana igen, DeMetrious Johnson skada missar titelmatch på TUF 17 finalen, Två nya matcher bokade för framtida UFC galor och mycket mer.

Anderson Silva kan tänka sig möta Jon Jones om inga bälten står på spel

Mellanviktsmästaren Anderson Silva säger till Brasilianska Globo SporTV att han kan tänka sig att möta lätt tungviktsmästaren Jon jones om matchen kommer gå i catchweight och att inga bälten kommer stå på spel. En match som Dana White lovat att UFC ska kunna presentera inom en snar framtid. Nu har en öppning kommit, men varken UFC, Dana White eller Jon Jones har svarat på det här uttalandet ännu.
Matthew Riddle testas positivt för marijuana igen, får lämna UFC
För andra gången i rad testades welterviktaren Matthew Riddle, 8-3-0 positivt för marijuana efter sin match på UFC on FUEL TV 7 mot Che Mills, en match han vann genom enhälligt domslut. Riddle har rätt att använda medicinsk marijuana och lovade UFC att han skulle sluta använda det 3 veckor före galan, på så sätt inte testas positivt. Men tydligen gick något fel med den planen. Första gången Riddle testades positivt var på UFC 149. En match där Riddle besegrade Chris Clements via submission. UFC bestämmer sig därför för att släppa Riddle som på sina 4 senaste matcher har 3 vinster genom domslut och en no contest från UFC 149. Riddle är en av få fighters i dag som faktiskt gått ala sina proffsmatcher för UFC också.
DeMetrious Johnson skadad, titelmatch stryks från TUF 17 finalen
Flugviktsmästaren DeMetrious Johnson har fått dra sig ur main-event matchen för TUF 17 finalen 14 april på grund av en ännu okänd skada. John Moraga kommer inte heller gå match på galan utan väntar till Johnson kommer tillbaka. Ett nytt main-event för TUF 17 kommer presenteras inom dem närmaste dagarna skriver UFC på sin hemsida.
Två nya match för framtida UFC galor
TUF 17 Finalen:
Fjädervikt: Sam Sicilia vs. Maximo Blanco
Sam Sicilia, 11-2-0 kom in till UFC via den 15:e säsongen av The Ultimate Fighter. Efter vunnit sin första match för organisationen på TUF 15 finalen blev det dock tuffare. På UFC 153 blev det en tung KO förlust för Sicilia mot Rony Mariano Bezerra. Nu väntar Maximo Blanco, 8-4-1 som kom över från Strikeforce och som i sin UFC debut på UFC 145 fick en tung förlust genom genom domslut mot Marcus Brimage. Sedan dess har Blanco inte synts till. Blir första matchen på nästan 1 år för Blanco.
UFC on FX 8:
Lättvikt: Evan Dunham VS Rafael Dos Anjos
Evan Dunham, 14-3-0 gjorde en imponerande start i UFC med 4 raka segrar, en av dem kom mot Per Eklund, efter en tung serie med 2 raka förluster har Dunham nu gått 3-1 på sina 4 senaste matcher. Senast blev det vinst på UFC 156 genom delat domslut mot Gleison Tibau. Nu får Dunha möta sin andra raka brasse i form av Rafael Dos Anjos, 18-6-0. Dos Anjos kom in till UFC ungefär samtidigt som Duham men gick mer under radarn. Men nu har Dos Anjos ragit ihop 3 raka vinster, senast på UFC 154 där han besegrade Mark Bocek genom enhälligt domslut.
The Ultimate Fighter Brazil 2 har premiär i mars
Andra säsongen av The ultimate Fighter Brazil kommer ha tungviktarna Fabricio Werdum och Antonio Rodrigo Nogueira som coacher. Inför säsongen kom 300 fighters till try-outs där man fokuserade på lättvikt och weltervikt. Till slut föll valet på weltervikt för att bli säsongens viktklass. Finalen för säsongen är planerad att gå av stapeln 8 juli i Brasilien.
Backstage Pass till UFC 157
Videon kan ni se här. Inte oväntat fokuserar videon på Ronda Rousey och Liz Carmouche. Burt Watson får man också se när han peppar fighters inför sina matcher på en UFC gala något som är otroligt underhållande att se kan jag lova.
Lång intervju med TUF 17 deltagaren Luke Barnett
Intervjun hittar ni här. Under intervjun får man höra Team Sonnens #1 val hylla Tor Troeng bland annat. Prata om hur det var att ha Chael Sonnen som coach och mycket mer.
Skriven av Dennis Johansson

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer