Finalerna för TUF Brazil klara (SPOILER)

I går sändes de sista avsnittet av första internationella säsongen av The Ulitmate Fighter. Brasiliens första säsong var ganska intressant och nu får vi se hur bra UFC harvarit med att plocka talanger för TUF Brazil. Men tyvärr så skadade sig Vitor Belfort så de blir ingen riktig coachmatch för att riktigt avsluta säsongen vilket jag tycker är tråkigt. Finalerna kan ni se efter brytet..

Säsongen har innehållit två olika turneringar i mellanvikt och fjädervikt. Utöver de kommer en del matcher mellan övriga deltagare i huset mötas på undercardet på UFC 147.

Mellanvikt final: Cezar ”Mutante” Ferrira VS Sergio ”Serginho” Moraes
Egentligen ska Ferrira ha mött Daniel Sarafian men Sarafian skadade sig och då får Moraes chansen istället. Ferrira var Team Vitors första val i säsongen medan Moraes var Belforts sjunde val. Vilket betyder att mellanvikt finalen blir en ren team Belfort affär.
Fjädervikt final: Rony ”Jason” Mariano Bezerra VS Godofredo ”Pepey” de Oliveira
Jason var Wanderlei Silvas första val inför säsongen. Motståndaren Pepey var Vitor Belfort sjätte val i tävlingen.
Nästa internationella säsong av TUF blir ”The Smashes” Australien VS Storbritanien. Sedan är de öppet om vilket land som blir den tredje säsongen. UFC har intresse om en version från Kina och Indien men samtidigt har TUF Brazil fått bra tittarsiffror i Brasilien vilket gör att rykten har startat av en andra säsong med Machida VS Shogun som tränare.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer