Dana White osäker på Overeems framtid i UFC

Dana White uttryckte förvåning över att Alistair Overeem bara blev avstängd i 9 månader och när han besökte The Jim Rome Show sade han ”I wasn’t very optimistic about his chances. I didn’t think things were going to turn out very well for him, as expected. 9 months? 9 months isn’t as bad as I thought it was going to be. I thought he’d get a year, easily a year.” White är osäker på hur framtiden ser ut inom UFC för Overeem efter att han avtjänat sitt straff. Läs mer.

Läs mer om Dana Whites uttalanden på MMAWeekly.com.

The Jim Rome Show

Dana White uttryckte förvåning över att Alistair Overeem bara blev avstängd i 9 månader och när han besökte The Jim Rome Show sade han ”I wasn’t very optimistic about his chances. I didn’t think things were going to turn out very well for him, as expected. 9 months? 9 months isn’t as bad as I thought it was going to be. I thought he’d get a year, easily a year.”

White är osäker på hur framtiden ser ut inom UFC för Overeem efter att han avtjänat sitt straff. Läs mer.

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer