Dana White osäker på Overeems framtid i UFC

Läs mer om Dana Whites uttalanden på MMAWeekly.com.

The Jim Rome Show

Dana White uttryckte förvåning över att Alistair Overeem bara blev avstängd i 9 månader och när han besökte The Jim Rome Show sade han ”I wasn’t very optimistic about his chances. I didn’t think things were going to turn out very well for him, as expected. 9 months? 9 months isn’t as bad as I thought it was going to be. I thought he’d get a year, easily a year.”

White är osäker på hur framtiden ser ut inom UFC för Overeem efter att han avtjänat sitt straff. Läs mer.

27 april, 2012 – 17:47

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam