Andreas Spångs match på Bellator 66

Bellator säsong 6

Mellanviktsturnering

Kvartsfinal 1
Maiquel Falcao
vinner över Norman Paraisy

Kvartsfinal 2
Vyacheslav Yasilevski
vinner över Victor O’Donnnell

Kvartsfinal 3
Brian Rogers
vinner över Vitor Vianna

Kvartsfinal 4
Bruno Santos
(skadad) vinner över Giva Santana

Semifinal
Maiquel Falcao vs Vyacheslav Yasilevski
Vinnare: Falcao via enhälligt domslut (30-27, 29-28, 29-28)

Semifinal
Andreas Spång vs Brian Rogers
Vinnare: Spång på KO (slag) R2 3,34 

Final

Maiquel Falcao vs Andreas Spång

Som vi tidigare rapporterat om hoppade Andreas Spång in i Bellators mellanviktsturnering på kort varsel då Bruno Santos var tvungen att dra sig ur på grund av skada. Spång kom direkt in i turneringens semifinaler, han mötte Brian Rogers och vann. Se matchen här. I nästa match, finalen i turneringen, står Maiquel Falcao för motståndet. Läs mer om de bådas väg till finalen här.

24 april, 2012 – 13:11

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.