Glory World Series till Globen

Den 26 maj är det åter dags för kampsport i Globen Stockholm då Glory World Series slår upp dörrarna och bjuder på en spännande turnering med bland andra Sanny Dahlbeck från Slagskeppet som imponerade stort på Rumble of the Kings i höstas. Glory Sports International och Rumble of the Kings Promotion har ingått ett samarbetsavtal beträffande produktionen av GLORY FIRST 16, -70kg galan 2012. Dessutom blir det en ”jättarnas kamp” mellan Semmy Schilt och Errol Zimmerman, en super fight mellan Sveriges och FMTs Alex Harris och K-1 Skandinaviska turneringsvinnaren år 2006 Nieky Holzken samt ett par superfights i MMA. Läs mer och se matchuppställning här.

En finalplats till Glory World Series Finalen och 300 000 dollar står på spel när en av de starkaste matchuppställningarna i -70 kg klassen tar plats i Globen den 26 maj. I dagsläget ser matchuppställningen för mellanviktsseriens finalkvalificering First 16 ut så här:

1.) Giorgio Petrosyan (Italien) vs Fabio Pinca (Frankrike)
2.) Max Vorovski (Estland) vs Sanny Dahlbeck (Sverige)
3.) TBA (TBA) vs Dzhabar Askerov (Ryssland)
4.) Ky Hollenback (USA) vs Michael Corley (USA)
5.) Yoshiro Sato (Japan) vs Shemsi Beqiri (Schweiz)
6.) Dennis Schneidmiller (Tyskland) vs TBA (TBA)
7.) Kem Sitsongpeenong (Thailand) vs Cosmo Alexandre (Brasil)
8.) Albert Kraus (Nederländerna) vs Mohamed El Mir (Danmark)

Vid sidan av utslagningsmatcherna i mellanvikt arrangeras även ett antal super fights i modifierade thaiboxningsregler (liknande K-1s regelverk) med flera internationella toppnamn. På matchlistan finns idag “jättarnas kamp”, ett möte mellan Semmy Schilt och Errol Zimmerman. En matchning som av många ses som en uppgörelse mellan de två bästa aktiva tungviktarna i nutid.

En annan super fight blir mellan Alex Tobiasson Harris och K-1 Skandinaviska turneringsvinnaren år 2006 Nieky Holzken i -76 kg.

Kvällen kommer även att innehålla ett par super fights i MMA med bland andra tungviktsstjärnan Sergey Kharitonov.

Fler matcher annonseras på evenemangets hemsida inom kort.

Mer om evenemanget den 26 maj finns på Rumble of The Kings hemsida. Mer information om serien hittar du på Glory World Series hemsida och biljetter hittar du på Ticnet.

Den 26 maj är det åter dags för kampsport i Globen Stockholm då Glory World Series slår upp dörrarna och bjuder på en spännande turnering med bland andra Sanny Dahlbeck från Slagskeppet som imponerade stort på Rumble of the Kings i höstas. Glory Sports International och Rumble of the Kings Promotion har ingått ett samarbetsavtal beträffande produktionen av GLORY FIRST 16, -70kg galan 2012. Dessutom blir det en ”jättarnas kamp” mellan Semmy Schilt och Errol Zimmerman, en super fight mellan Sveriges och FMTs Alex Harris och K-1 Skandinaviska turneringsvinnaren år 2006 Nieky Holzken samt ett par superfights i MMA. Läs mer och se matchuppställning här.

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer