Intervju med Papy Abedi

After all, there aren’t many prospects who get thrown into the fire against a former (and still relevant) title challenger in their promotional debut. Unfortunately for ”Makembo,” Abedi fell short against Thiago Alves at UFC 138 last fall, losing for the first time in his young career. But, that’s not where this story ends.

The Swedish-Congolese fighter switched up his training, joining countryman Alexander Gustafsson on a trip to the United States to work with Alliance MMA, which brought his confidence back and has more than prepared him for his upcoming bout against James Head at UFC on Fuel TV 2 next Saturday (April 14, 2012) in his native Stockholm, Sweden.

Läs intervjun här.

Papy Abedi gjorde UFC debut mot Thiago Alves på UFC 138. Förlust då och nu laddar han för revansch i UFC-buren den 14 april då James Head står för motståndet. MMAmania.com har gjort en intervju med Abedi som du kan ta del av här.

9 april, 2012 – 06:31

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka