Jorup Vs Strandner på The Zone FC

Johan Jorup, 27, är meriterad och all round. Han jobbar som brandman och har bland annat 4 SM Guld i Sport Ju-jutsu, ett silver i EM i Sport Ju-jutsu. Han är 2-0 som proffs i MMA. Han har lila bälte i BJJ och har vunnit Scandinaian Open. Han har även tävlat i SW och vunnit ESWT.
Strandner har 2-2-0 i record och bägge vinsterna kom just i lätt tungvikt. Det bjuds på en spännande match som troligtvis inte kommer att gå tiden ut.
Johan Jorup på Sherdog
Magnus Strandner på Sherdog
Jorups match på Battle of Botnia:
Biljetter på Ticnet

The Zone FC – Demolition fight card

Johan Jorup, Linköping KC möter Magnus Strandner, GBG MMA i lätt tungvikt på The Zone FC – Demolition. Bägge har vunnit sina matcher i första ronden.

21 mars, 2012 – 14:19

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.