Victor Cheng klar för The Zone FC – Evolution

Cheng har två vinster i The Zone tidigare och är 3-1 i matcher.

The Zone FC 6 – Evolution går i Lisebergshallen den 27 mars. Biljetter erhålls på Ticnet.

www.thezonefc.com

The Zone FC – Evolution har släppt den första fightern på cardet och det är ingen mindre än Göteborgsfavoriten Victor Cheng. Cheng fightades senast på Fighter Extreme i december mot Sebastian Baron från Tyskland och vann på submission.

18 januari, 2010 – 10:01

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam