Allistair Overeem till Göteborg

1 juli besöker Pride-fightern Allistair ‘Demolition man’ Overeem Göteborgs MMA för ett endagsseminarium.

Overeem, som många tror kommer bli en av det största stjärnorna i MMA, har ett reccord på 23-7-0. Han har vunnit över namn som t.ex Sergei Kharitonov, Igor Vovchanchyn, Vitor Belfort mm. Han har även gått tuffa matcher mot Mauricio Rua, Chuck Lidell, Antonio Rogerio Nogueira och Bobby Hoffman.1 juli hålls seminariet i vår träningslokal på ebbe lieberathsgatan och är uppdelat på ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass.Seminariet kostar 500:-Alla är välkomna oavsett träningsbakgrund, organisation eller stiltillhörighet.

1 juli besöker Pride-fightern Allistair ‘Demolition man’ Overeem Göteborgs MMA för ett endagsseminarium.

Fighterpodden avsnitt 53: Det finns bara en Reza “Maddog” Madadi

Kommentarer