Nyhet

Superior Challenge 15: Svenska brottaren Bergman möter fransosen Edmund

Alexander Bergman ställs mot Wilfried Edmund på Superior Challenge 15 den 1:a april i Eriksdalshallen.

Matchen mellan Alexander Bergman och Wilfried Edmund som skulle ha ägt rum på förra Superior Challenge galan är nu bokad till 1:a april. Den unga stjärnan Alexander är en av Sveriges mest lovande talanger och han är känd för att vara väldigt stark. Wilfried är lik svensken i både fysik och fightingstil men fransmannen har några fler matcher i bagaget. 

Babak Ashti, Grundare Superior Group International:

– Alex har otroligt stor potential och vi har inte sett hans fulla kapacitet än inom MMA. Wilfried är en tuff fransman och en bra utmaning för vår hemmafighter. Jag tror att det blir en väldigt spännande match mellan två jämna kombattanter. 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer